Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g46g11kcal0.5g1.5g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku 9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.8g1.4kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g107kcal1.8g5.2g8.4g2.6g
Valittu annoskoko78g54kcal0.9g2.6g4.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal0.5g1.3g2.1g0.7g
Arvot/100g100g69kcal1.2g3.3g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730