Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka19g47kcal2.1g3g3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Etikkapunajuuri 6.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g15g50kcal0.3g0.4g5.3g0g
Ranskankerma, Milbona13g37kcal0.3g0.4g3.8g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 2g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g330kcal9.8g10.6g27.6g0.4g
Valittu annoskoko78g165kcal4.9g5.3g13.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal2.5g2.7g6.9g0.1g
Arvot/100g100g211kcal6.3g6.8g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388