Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g14g15kcal2.3g0.1g0.5g0.1g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g16g35kcal2.9g0.3g2.6g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g27g23kcal0.3g1.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g240kcal18.6g3.2g17.4g0.2g
Valittu annoskoko78g120kcal9.3g1.6g8.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal4.7g0.8g4.4g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.9g2g11.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206