BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu14g8.9kcal0.3g1.9g0g0.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 17g6kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8g23kcal1.5g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g75kcal5.2g4.4g3.8g1.4g
Valittu annoskoko78g38kcal2.6g2.2g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal1.3g1.1g1g0.4g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583