Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g33g120kcal1.5g10.1g8.1g1.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g13g14kcal3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g16g23kcal1.3g2g1.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)12g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g322kcal12g25.4g19g2.6g
Valittu annoskoko78g161kcal6g12.7g9.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal3g6.4g4.8g0.7g
Arvot/100g100g206kcal7.7g16.2g12.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822