Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g24g53kcal2.7g2.2g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g30g11kcal0.5g2.1g0g0.4g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 4.2g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Suolapähkinä 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g153kcal6.6g10.2g9.8g1g
Valittu annoskoko78g77kcal3.3g5.1g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal1.7g2.6g2.5g0.3g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125