Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g43g32kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.5g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g19g44kcal2.3g0.5g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.9g2.1kcal0g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g164kcal6.6g17g7.8g1.4g
Valittu annoskoko78g82kcal3.3g8.5g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal1.7g4.3g2g0.4g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219