Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 50g31kcal1.5g2.4g1.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta16g58kcal2.1g11.3g0.3g0.6g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g228kcal10g27.4g8.2g1.2g
Valittu annoskoko78g114kcal5g13.7g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal2.5g6.9g2.1g0.3g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.6g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356