Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Raparperi 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.7g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g61kcal0.2g14.2g0g0.4g
Valittu annoskoko78g30kcal0.1g7.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.1g3.6g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516