Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g23g13kcal2.1g1.1g0g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)11g11kcal0.3g1.7g0.4g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä8.9g5.3kcal0g1.3g0g0.1g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli1.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.9g3.2kcal0.8g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä8.7g5.2kcal0g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g4.6g1.8kcal0g0.5g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker3.9g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g178kcal8.2g32g1.8g0.6g
Valittu annoskoko78g89kcal4.1g16g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal2.1g8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g113kcal5.2g20.4g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813