Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g22g14kcal2.2g1g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 27g89kcal0.5g0.8g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Mantelilastu (A la meira)9g54kcal2.2g0.6g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g369kcal14.8g5g32.6g0g
Valittu annoskoko78g185kcal7.4g2.5g16.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g92kcal3.7g1.3g8.2g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.2g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231