Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g21g12kcal0.3g1.4g0.5g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g10g17kcal0.2g0.6g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g134kcal9g6.2g8g0.6g
Valittu annoskoko78g67kcal4.5g3.1g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.3g1.6g2g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.8g4g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348