Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g23g84kcal1g7g5.7g0.8g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g8.5g16kcal1.6g0g1.1g0g
Katkarapu 10g7kcal1.5g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Maito, Kevyt11g5.2kcal0.4g0.5g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.7g19kcal0.1g0.2g2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.7g17kcal1.3g0g1.3g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g325kcal14g15.6g22.6g1.6g
Valittu annoskoko78g163kcal7g7.8g11.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal3.5g3.9g5.7g0.4g
Arvot/100g100g208kcal9g10g14.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415