Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 13g8.8kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g10g7.8kcal1.6g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g40kcal4.6g3.2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko78g20kcal2.3g1.6g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g10kcal1.2g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g26kcal2.9g2g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234