Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g36g61kcal5.4g0g4.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 33g19kcal3.2g1g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g4.9g0.5kcal0.1g0g0g4.2g
Voi 4.6g33kcal0.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g228kcal17.6g2g16.2g8.4g
Valittu annoskoko78g114kcal8.8g1g8.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal4.4g0.5g4.1g2.1g
Arvot/100g100g146kcal11.3g1.3g10.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609