Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g34kcal3.9g0g2.1g0g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow17g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.2g7kcal0.1g0.4g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g25g83kcal3.2g16.8g0.4g1.6g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g284kcal15.2g37.4g8.4g3.4g
Valittu annoskoko78g142kcal7.6g18.7g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal3.8g9.4g2.1g0.9g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145