Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 14g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku 9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g17g33kcal4.3g0g1.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g13g7.6kcal0.1g1.9g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g122kcal12.4g5.6g5.4g2.4g
Valittu annoskoko78g61kcal6.2g2.8g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal3.1g1.4g1.4g0.6g
Arvot/100g100g78kcal7.9g3.6g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340