Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g66kcal2.6g0.7g5.9g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)30g42kcal3.3g0.1g3.1g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow8.2g74kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g363kcal11.8g1.6g34.4g0g
Valittu annoskoko78g182kcal5.9g0.8g17.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g91kcal3g0.4g8.6g0g
Arvot/100g100g232kcal7.5g1g22g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703