Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g21g24kcal3.8g0.4g0.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suolapähkinä 0.2g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g21g29kcal1.2g5.2g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g149kcal11.6g14.6g4.6g2g
Valittu annoskoko78g75kcal5.8g7.3g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal2.9g3.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612