Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 2.9g8.2kcal0.4g0.8g0.1g1.1g
Vehnälese 2.3g5.4kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen2.9g8.4kcal0.9g0.1g0.5g0.9g
Puolukkasurvos sokeroimaton 29g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g67kcal3.4g6.6g1.6g7.4g
Valittu annoskoko78g33kcal1.7g3.3g0.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.9g1.7g0.4g1.9g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.2g1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621