Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore8.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kurkku 6.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)13g24kcal3.1g0g1.1g0g
Kananmuna, keitetty 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g15g36kcal2.6g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g186kcal16.8g2.4g11.6g0.4g
Valittu annoskoko78g93kcal8.4g1.2g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal4.2g0.6g2.9g0.1g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.5g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804