Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g13g59kcal1g8.9g2.1g0.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)6.5g41kcal0g0g4.6g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g26g60kcal0.1g3.1g5.2g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g13g14kcal0.1g2g0.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)20g100kcal0.9g11.1g6.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g547kcal4.2g50.2g38.4g4g
Valittu annoskoko78g274kcal2.1g25.1g19.2g2g
Annoskoko puolitettuna39g137kcal1.1g12.6g9.6g1g
Arvot/100g100g351kcal2.7g32.2g24.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496