Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g25g23kcal1.7g3.7g0.2g2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g21g73kcal3g0g6.6g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g17g3.4kcal0.4g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.4g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g260kcal11g9.4g19.4g4.2g
Valittu annoskoko78g130kcal5.5g4.7g9.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal2.8g2.4g4.9g1.1g
Arvot/100g100g167kcal7.1g6g12.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701