Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa24g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika punainen 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g20g7.1kcal0.3g1.4g0g0.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g17g17kcal1.2g2.6g0.2g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g4g17kcal1g0.1g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g104kcal5.6g10.6g4.2g1.4g
Valittu annoskoko78g52kcal2.8g5.3g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.4g2.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193