Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 8g18kcal1.4g0g1.4g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli, paistettu 1.4g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa8.5g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g82kcal4g7.8g3.2g1.6g
Valittu annoskoko78g41kcal2g3.9g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal1g2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2.6g5g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277