Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g17g3.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tonnikala öljyssä 10g18kcal2.6g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa20g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g21g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g111kcal6.4g6.4g6.8g1.6g
Valittu annoskoko78g55kcal3.2g3.2g3.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal1.6g1.6g1.7g0.4g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4.1g4.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741