Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.2g0g6g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.4g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.7g25kcal0.2g0.2g2.7g0g
Pekoni, paistettu 1.8g9kcal0.3g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g266kcal17.6g1.6g20.8g1.6g
Valittu annoskoko78g133kcal8.8g0.8g10.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal4.4g0.4g5.2g0.4g
Arvot/100g100g170kcal11.3g1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886