Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Fariinisokeri8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g20g16kcal0.2g3.6g0.1g0.4g
Voi 4.1g29kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Suklaa tumma 8.1g42kcal0.3g4.3g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g478kcal7.4g78.2g14g3g
Valittu annoskoko78g239kcal3.7g39.1g7g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g120kcal1.9g19.6g3.5g0.8g
Arvot/100g100g306kcal4.7g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181