Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g8.9g17kcal1.3g0g1.3g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g5kcal0.3g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g109kcal4.4g10.8g5g0.8g
Valittu annoskoko78g55kcal2.2g5.4g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal1.1g2.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g70kcal2.8g6.9g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770