Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 25g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste10g36kcal2.9g0.2g2.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g149kcal6.8g6.6g10.4g1.8g
Valittu annoskoko78g74kcal3.4g3.3g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal1.7g1.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534