Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt5.3g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g63kcal1.6g9.8g1.4g1.4g
Valittu annoskoko78g32kcal0.8g4.9g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal0.4g2.5g0.4g0.4g
Arvot/100g100g41kcal1g6.3g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644