Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 7.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaton 3.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g0.8g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g78kcal7.6g2.2g3.8g1g
Valittu annoskoko78g39kcal3.8g1.1g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.9g0.6g1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal4.9g1.4g2.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974