Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%17g29kcal3.5g0g1.7g0g
Juusto, Valio arkijuusto6.9g23kcal1.9g0g1.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Paprika punainen 4.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.3g6.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g178kcal13.4g2.8g12g1g
Valittu annoskoko78g89kcal6.7g1.4g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal3.4g0.7g3g0.3g
Arvot/100g100g114kcal8.6g1.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712