Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Sipulikuutiot rainbow0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g27g9kcal0.3g1.7g0.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa13g11kcal0.6g1.7g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8g24kcal1.8g0g1.8g0g
Basilika, tuore2.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g100kcal5.8g8.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko78g50kcal2.9g4.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.5g2.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3.7g5.5g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511