Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g15g53kcal1.8g10.9g0.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g22g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0g
Herkkusieni 4.3g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g6.5g0.9kcal0.1g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 4.3g7.5kcal0.3g0.1g0.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 4.3g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Pesto (Pirkka)0.6g3.7kcal0g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.6g26kcal2g0g2g0g
Broilerifileesuikale (Atria)13g14kcal3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g245kcal16.2g25g8.8g0.2g
Valittu annoskoko78g123kcal8.1g12.5g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal4.1g6.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527