Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 26g82kcal6.9g0g6.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kookosöljy 100g0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g34g17kcal0.5g2.5g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g227kcal15.8g8g14.2g0.8g
Valittu annoskoko78g113kcal7.9g4g7.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal4g2g3.6g0.2g
Arvot/100g100g145kcal10.1g5.1g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536