Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g17g1kcal0g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g11g19kcal2.3g0g1.1g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g4.3g3.3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g92kcal5.8g11.8g2.4g1g
Valittu annoskoko78g46kcal2.9g5.9g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.5g3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198