Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 20g38kcal5.5g0g1.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 14g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore12g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore29g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g101kcal12.2g3.8g4g1.2g
Valittu annoskoko78g51kcal6.1g1.9g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal3.1g1g1g0.3g
Arvot/100g100g65kcal7.8g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763