Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 18g34kcal3.3g0g2.4g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g10g11kcal0.2g0.4g1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g4g3.2kcal0.1g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g129kcal8g7.8g7.2g0.8g
Valittu annoskoko78g65kcal4g3.9g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2g2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g5g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367