Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore26g8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Vesi8.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri11g45kcal0g11g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g33g124kcal2.3g16.5g5.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g354kcal5g57.8g10.6g2g
Valittu annoskoko78g177kcal2.5g28.9g5.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g89kcal1.3g14.5g2.7g0.5g
Arvot/100g100g227kcal3.2g37g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847