Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 6.8g49kcal0.1g0g5.5g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)5.4g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 14g8kcal1.3g0.4g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g343kcal7.2g47.8g12.8g2.4g
Valittu annoskoko78g172kcal3.6g23.9g6.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal1.8g12g3.2g0.6g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.6g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999