Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)7.8g29kcal2.3g0g2.1g0g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu16g47kcal0.6g0.6g4.7g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell23g26kcal5.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g320kcal18.6g2.8g25.6g0.8g
Valittu annoskoko78g160kcal9.3g1.4g12.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal4.7g0.7g6.4g0.2g
Arvot/100g100g205kcal11.9g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382