Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)57g18kcal1.9g2.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g9kcal0.8g0g0.6g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl8.6g30kcal1.2g4.8g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g154kcal9g22.8g2.6g2.2g
Valittu annoskoko78g77kcal4.5g11.4g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.3g5.7g0.7g0.6g
Arvot/100g100g99kcal5.8g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534