Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)34g8.4kcal0.3g1.8g0g0.5g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 17g28kcal4.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g102kcal10.4g4.8g4.2g1.4g
Valittu annoskoko78g51kcal5.2g2.4g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal2.6g1.2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802