Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)17g28kcal3.3g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.4kcal0g0.9g0g0.2g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Persilja4.4g0.5kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g103kcal7.4g9.2g3.4g1.4g
Valittu annoskoko78g52kcal3.7g4.6g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.9g2.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.9g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129