Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g21g20kcal4.2g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Makaroni, tumma 21g76kcal2.9g13.9g0.6g1.3g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g18g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g18g21kcal0.6g0.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g256kcal15.8g31.8g6.6g2.6g
Valittu annoskoko78g128kcal7.9g15.9g3.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal4g8g1.7g0.7g
Arvot/100g100g164kcal10.1g20.3g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001