Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl10g36kcal1.2g7.1g0.2g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)12g36kcal1.2g7.3g0.2g1.7g
Fariinisokeri17g71kcal0g17.4g0g0g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.1g0g
Muna, annos 60g6g5.2kcal0.5g0.1g0.4g0g
Mustikka metsä- 18g7.9kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g529kcal6.4g66.2g26g4.6g
Valittu annoskoko78g264kcal3.2g33.1g13g2.3g
Annoskoko puolitettuna39g132kcal1.6g16.6g6.5g1.2g
Arvot/100g100g339kcal4.1g42.4g16.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592