Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi68g113kcal11.4g0g7.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 10g22kcal1.4g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g272kcal25.6g0.4g18.6g0g
Valittu annoskoko78g136kcal12.8g0.2g9.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal6.4g0.1g4.7g0g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982