Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali48g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.9g8.7kcal0g2.1g0g0g
Riisi puuroutuva 2.1g7kcal0.1g1.6g0g0g
Voi 0.7g4.9kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g43kcal3.4g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g150kcal8.4g11g8g2.2g
Valittu annoskoko78g75kcal4.2g5.5g4g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal2.1g2.8g2g0.6g
Arvot/100g100g96kcal5.4g7g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590