Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 20g21kcal4.6g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g10g7.2kcal0.3g1.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 5g3.5kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Ruusukaali 20g4.9kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Pinaatti 20g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g95kcal11g5.6g2g2g
Valittu annoskoko78g47kcal5.5g2.8g1g1g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal2.8g1.4g0.5g0.5g
Arvot/100g100g61kcal7g3.6g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680